onsdag 28 januari 2009

Faran med att tävlingsdansa

Vägra att vara med i Let's Dance. I årets omgång faller de som käglor. Hjärtinfarkt och hjärnblödningar. Huvaligen. Mest bekymrad måste jag nog erkänna att jag är för Donny (Osmond). Han lär ha tackat ja till den Amerikanska versionen Dancing With The Stars, ska han spräcka byxorna i sin iver att bräcka syster Maries tredje plats från förra(?) omgången. Eller ska han spela in ännu en till cover platta, jag mår illa bara jag tänker på det. Men om han väljer att gå in i sin roll som Joseph iförd bara höftskynket i någon av danserna då kan det vara helt ok.

Tacka vet jag Körslaget. Nu ska vi se till att vinna biljetter till finalen på lördag. Mest av allt hoppas att jag vinner för Unga Fröken V skull. Hon älskar ju Erik, så hon skulle bli glad om vi fick biljetter. Då blir det att köpa grön tröja för att visa vilket lag man stöder.

Det är lite kul med yngre kollegor. Idag var det en som var lite bekymrad för att jag bara skulle sitta hemma och stirra i taket nu när jag inte jobbar heltid. Nej du, det hade jag inte tänkt, sa jag. Jag ska och klippa o slinga mig på fredag, sen äta lunch med en fd kollega som passat på att bryta armen. (Jag kan ju det där med begränsade rörlighet, har lovat kollegan att skära upp köttet om det behövs. Kan även hjälpa till med matning, fast det ska vi hoppas att slippa.) Ska till Västerås nästa fredag och shoppa. Ska se Lule Hockey krossa Djurgården den 12 februari. KV och jag ska se Brad Pitt på bio nån dag framöver osv, osv. Tror nog att Tant Katarina ska kunna hålla sig sysselsatt. Är inte redo för PRO, inte riktigt än.

Imorgon börjar jag kl 7. Det är bara en halvtimme tidigare än vanligt, men kan inte påstå att jag tycker det är kul. Nåja, jag har bara två pass där jag börjar kl 7 på sex veckor, jag ska sluta gnälla.

Har 5 cd skivor kvar på Denise Minas "Sista Andetaget" så jag ska dra mig mot sängen o lyssna på den och lösa lite Sudoku.

Tack o hej leverpastej.

PS Tack VOZ o KH för er hjälp.

3 kommentarer:

 1. Så lite så :)

  Åhå - ska du ta svängarna förbi e-tuna och hälsa på mor då också eller?

  SvaraRadera
 2. Jag hörde om att de blir sjuka i det programmet i år! Jag har inte tittat denna omgången... Men det är ju hemskt att höra dessa unga människor bli så allvarligt sjuka!

  Förstår din oro för Donny... Fast jag erkänner att jag måste skratta åt din kommentar om att spräcka byxorna ... höftskynket och det där *fnitter* Du är precis som jag alltid känt dig!

  Du har verkligen fullt upp! Du är helt klart inte redo för PRO, jag som fortfarande har flunsan, känner mig redo!

  Lycka till med biljetterna!

  Natti natti KRAM

  SvaraRadera
 3. Gör väl inte så himla mycket om D spräcker byxorna :-) Värre saker kan hända!

  Du har långt kvar tills du är redo för PRO!

  KV

  SvaraRadera

Räknare