fredag 30 januari 2009

TGIF


Så här vacker blev jag efter dagens besök hos frissan. Sarah har lyckats än en gång tycker jag.
Slingor och en rejäl omgång med saxen. Modemet hos frissan hade kraschat, så hon fick hjälp av en av fastighetsskötarna. En mycket märklig man som hela tiden stötte på Sarah. Han är gift för 6:e gången berättade hon och han tror att han är Guds gåva till kvinnan. Pinsamt. 970 kr tack.
Sen har jag sprungit på stan och har hittat en tröja jag vill ha på KappAhl. Hade inte med mig rabatt kupongen på 25% så jag ska gå och köpa den imorgon. Den är röd med en "falsk" rutig skjorta. Provade en rutig tunika i flanell, underbart skön, men jag såg ut som jag var rejält framtung. Dolly Parton skulle blivit avundsjuk om man så säger.
MO, min "enarmade" ex-kollega, och jag intog sedan mat och dryck på Jensen's Bøfhus. Jag var vrålhungrig. För 205 kr fick jag förrätt, varmrätt o efterrätt inklusive dryck. Vi hade trevligt och jämförde våra krämpor. Hennes brutna arm och mitt höga blodtryck, som värsta pensionärer :-)
För att öka på pensionärs poängen så kollar jag varje fredag på Go' kväll. De har en panel som recenserar böcker (jag bara säger, C-G Karlsson). Sen har de en gäst som har en fiktiv middag. Till den middagen får de bjuda in sina fyra dröm gäster från nu och dåtid och sen berätta varför de skulle vilja dinera med just dem. Jag har funderat många gånger vilka fyra jag skulle välja. Skulle det vara en sjungande manlig el kvinnlig kvartet., kanske KV, George Clooney, Johnny Depp och Donny. KV skulle ALDRIG förlåta mig om jag hade dem på middag och hon inte var bjuden, bäst att hålla sig väl med sina vänner. Vilka fyra gäster skulle du välja?
Då har helgen börjat.

1 kommentar:

  1. Skit i Donny.
    Om du INTE tar med mig för att träffa Jonny Deppp ska du få se på långsint surkart.


    Jag skulle för övrigt ha valt: Johnny Depp, Marilyn Manson och Chris Cornell

    SvaraRadera

Räknare