torsdag 29 januari 2009

Tippex Tack!

Det finns dagar som man önskar att man kunde sudda ut eller dra ett sträck över.
Idag till exempel.
Började med att chef S kom och sa att den här uppgiften ska du ha gjort senast imorgon. Du har haft två veckor på dig, och det är lönegrundande. Ingen har sagt ett knysst och dessutom jobbar jag bara 50%. Hur i all världen ska jag hinna göra heltids arbete på deltid. Blev jätte förbannad och ledsen. Sen orkar jag inte heller jobba i samma takt som innan. J***a kärring!!!!!
Sen ringer en timmis till mig. Hon är jätteledsen för de ger henne inga timmar hos oss. Om det vore så att hon vore dålig eller impopulär hos boende och personal skulle det vara en sak. Men det är precis tvärt om. Ett fel har hon förstås, hon pratar inte turkiska: Vår bemmaningsassisten prioriterar en timmis från den regionen. Sen när min kompis frågar vad som hänt med mina kvällspass så svarar hon att de plockat bort några av mina pass för att hon anser att de inte behövs. Tala om att man känner sig uppskattad.
Sa jag att blodtrycket är 160/70 idag, det har gått ner nästan till hälften mot hur det var när jag åkte in. Skönt.
Sen så har jag gjort ett par vänner väldigt besvikna, förlåt!! Vi ska åka tillbaka till Glasgow i höst och då hade jag sett att Cliff Richard & The Shadows skulle uppträda på SECC. Det var där vi såg Osmonds 50 års jubileum. Tänkte att MOZ och jag skulle gå och se dem, £55-60 skulle biljetterna kosta, ca 700 kr st. Pratade med dottern och sa att jag skulle ta och boka biljetterna och jag försökte och försökte. För ingenstans stod det att det var utsålt, och det var det ju inte. Men de biljetterna som var kvar kostade £149/st. ca 1700kr. Men innan jag fått det bekräftat så hade dottern talat om för sin mamma att du o Katarina ska gå och se Cliff Richard och hon i sin tur hade ringt och berättat för flera. Så nu har jag gjort mamma o dotter besviken. Jag ber tusen gånger om ursäkt. Hoppas att jag ska kunna gott göra det på något sätt.

Nu önskar jag att fredagen ska bli en bättre dag! Ett telefonsamtal från TV4 och Körslaget och att vi har biljetter tills på lördag.

2 kommentarer:

 1. Äsch, inte ditt fel heller... borde inte ha öppnat min stora trut innan allt var helt klart.

  SvaraRadera
 2. Vilken chef! Det är ju inte klokt att hon bara har mage att stressa upp dig sådär när hon VET att du bara jobbar halvtid! Helt otroligt...

  Och Katarina, jag förstår känslan. Att det inte känns bra att göra någon besviken. Men M känner dig och vet säkert att du gjorde vad du kunde!

  Det var trevligt att chatta med dig på Facebook! =o) Jag är uppe mitt i natten nu, för jag bara hostar och hostar...

  Ha en MYCKET bättre Fredag och lycka till med biljetterna! KRAM

  SvaraRadera

Räknare