söndag 11 juli 2010

Det är slut, det är slut. Det är över nu...


Sista semesterdagen går mot ända. Jag har haft två intensiva veckor, precis som det brukar vara sommartid. Det har varit picknick, grillning, Göteborgsresa och TVÅ konserter.
Jag och min syster hade bestämt att vi skulle se John Fogerty, sen visste jag att Kris Kristofferson skulle vara på Cirkus ikväll. Så vid halv fyra tiden kollade jag om det fanns några biljetter kvar och hur mycket de kostade. Det visade sig att det både fanns biljetter och till överkomligt pris dessutom så jag slog till.
Det var en solokonsert med Kristofferson och hans gitarr och ett par olika munspel. Det var magiskt. Enkelheten, man och hans gitarr. Jackson Browne gjorde en likande konsert för 5-6 år sen just på Cirkus och det var lika magiskt. Jag känner inte till hela Kris' katalog av sånger men flera är så kallade klassiker. 'Me And Bobby McGee' och 'Help Me Make It Through The Night' och naturligtvis sjöng han dem. Men då också låtar som jag inte hade hört förut som var helt underbara. Synd bara att min kamera inte funkar så att jag inte kunde ta några egna foton för jag hade jätte bra plats. Det hade varit kul.
Jag jobbar kväll både måndag och tisdag den här veckan sen är det morgon pass som gäller.
Mer när jag vet mer.

PS Jag ringde 'hem' härom dagen och min systerson svarade. Han undrade varför jag ringde till mormor och morfar. Sen ville hans lillasyster prata, hon berättade att de var hos mormor och morfar, så hon frågade om jag varit där nån gång. Hon pratade på hur länge som helst, hon som bara brukar berätta vad hon har för kläder på sig och sen räcka över luren över till sin mamma.
P.P.S. Nu får det gärna åska och regna imorgon, för att sen bli fint väder igen. Nu är det så kvavt och kvallmigt så att jag inte kan sova ordentligt.

1 kommentar:

  1. Jag älskar Kris Kristofferson och tänkte göra en bloggpost om honom! Jag avundas dig att få se honom i samförstånd.

    Denna kommentar kommer till dig via Google Translator. Om det är oklart skylla på Google. : D

    SvaraRadera

Räknare