tisdag 9 februari 2010

En tisdag i februariJag har hunnit vara på en Cinderella kryssning med GH, min fd kollega. Vi åkte i Södags kväll och åt gott drack gott och hade allmänt trevligt. Eftersom det var en vardag var det mest pensionärer, vilken skara min vännina numera tillhör, och så vi. Måste säga at det var skönt. Inte en massa fylla och stök. Vi hade förbeställt en meny i Food Garden, vilket jag kan rekommendera Du betalar 359 kr för en tre rätters meny. Sen kostar food garden frukosten 120 tror jag, men vi hade ett spec erbjudande där den vanliga frukost buffén ingick så vi hade ju varit dumma om vi inte tagit den.
Igår såg jag Himlen kan vänta som jag nämnde för ett par dagar sedan. Det hade hänt en del saker, killen som hade ALS dog i höstas och han som förlora sin fru hade träffat en ny tjej. Först tänkte jag att det kanske var nog så tätt inpå sin tidigare frus dödsfall. Men sen så insåg jag att jag inte kan sitta här och döma nån. Jag får hoppas att det ska gå bra con att han än en gång ska ha hittat rätt.
Imorse hade jag en tant som jag inte har så ofta, men i alla fall när jag kommer in så är hon nyvaken och känner inte riktigt igen mig. Ska väl nämnas att jag har glasögonen på mig jämnt på jobbet numera. Men så säger jag, "Det är Katarina", då säger hon 'Du måste ha blivit väldigt smal, för jag känner inte igen dig'. Visst jag har ju gått ner en del men riktigt så mycket så att hon inte skulle känna igen mig är vl att ta i. Ska klippa mig och slinga håret den 23 februari så då ska jag ta ett nytt foto så får du se själv.

Nu är det dags för lopplådan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Räknare