lördag 20 februari 2010

Lördagsgodis


Jag ÄLSKAR godis!

Choklad, Center, plockgodis, Bartender, sura nappar, cocosprickar, foxkola... Listan kan göras hur lång som helst.
Som vuxen ska man ta en bit och sen tycka att det är bra, men nu är jag inte sån. Ställ en skål framför mig och jag kan tömma den ganska snabbt. Devisen "Allt jag tycker om är antingen omoraliskt, olagligt eller fettbildande." Beskriver mig ganska bra.
Är så trött på alla som ska vara politiskt korrekta, för att så ska man tycka och tänka. Vi i partiet, på den här arbetsplatsen jag ni vet.
Men nu är jag 'A little bit country, A little bit rock'n'roll' och har inga planer på att ändra mig. Att anpassa sig för att just anpassa sig är inte riktigt min grej. Kommer ihåg en tjej som berättade för mig att om hon fick göra som hon ville så skulle hon börja med efterrätten. Det är en tjej helt i min smak. Visst det måste väl finnas vissa måsten i vissa situationer och på vissa platser för att det ska vara lättare. Att vi kommer i tid till jobbet och att jobbet ska utföras på ett speciellt sätt, ja jag förstår. När flera är inblandade så måste man se till att det finns en viss ordning. Men för att jag röstar rött behöver inte betyda att det inte finns saker som jag tycker att det 'är käpprätt åt h******, i den politiken, eller att olika motioner och lagförslag som kommer från Alliansen är att förkasta.
Eller för att jag gillar en sorts musik så kan jag inte lyssna på en annan sorts musik. Vissa dagar vill jag ha Easy listening och andra dagar vill jag ha mer substans i både musik och text. Vissa perioder läser jag lättlästa Nora Roberts, andra stunder deckare av Arnaldur Indridason, eller biografier om människor som har gjort spännande saker eller som vågat utforska sig själv och sina egna gränser.
Jag skrev om Skype häromdagen. Igår pratade jag med min brorsdotter och imorse pratade jag med min bror. Hur kul som helst. Att kunna se den man pratar med fast den är långt borta. Att ladda ner Skype är gratis och att prata med andra Skype användare är gratis. Vad som krävs är mikrofon och en webcamera. Men nu ingår bägge i min laptop så jag behöver inte köpa extra tillbehör. Och behöver man det så är det inga blodiga summor ca 200-250 kr för bägge två skulle jag tro. Men det är ju ett engångs belopp.
Dags att försöka värma upp rösten som inte vill bli bättre.

Och sist men inte minst; ett stort grattis på 25 års dagen kära brorsdotter. Du är vacker, smart och jag är otroligt stolt över att få vara din faster.

1 kommentar:

  1. tack :)

    Farligt att gå in här, jäklar vad godissugen jag vart. :p

    SvaraRadera

Räknare