onsdag 14 oktober 2009

Is sex with poodles always wrong?

Det är en fråga som ställs i DVD boxen The Vicar at Dibley som jag köpte i Glasgow. Brittiska humor serier är ofta mycket bra. Själv älskar jag den här serien. Är det för att de flesta i serien får mig att känna mig smart?
En annan sak, kan man ha jetlag fast det bara är en timmes tidsskillnad mellan Skottland och här? Jag har varit så himla trött och slut idag, eller kanske kan man behöva semester efter semestern. Stora frågor i dagens inlägg. Kanske ska jag ta och söka hjälpa för att få rätsida på saker och ting.
Min kära syster kommer till stan nästa vecka, det blir kurs och då ska vi försöka hinna träffas. Jag vill också ha ett jobb som ger mig möjlighet att resa bort ibland. Samtidigt tänker jag på hennes förra jobb när hon knappt var hemma, hon åkte till Wien ar och varannan vecka. Men sen fick hon även åka till London, Hong Kong och till Italien. Med mitt jobb får vi åka till Karolinska Sjukhuset eller St Görans med våra boende, yippie. Nu är det väl inget att eftersträva att resa hela tiden och det går så länge man är själv. Men nu när hon har småbarn skulle det inte fungera.
Nej, nu är det dags för lite sömn.
God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Räknare