lördag 21 november 2009

182 miljoner

Det är drömvinsten på Lotto, jag har fyra rader och hoppas att få lite av dessa pengar. Nu vinner jag sällan stora pengar utan oftast under hundralappen. Men om man inte försöker så kan man inte vinna.
Jag har redan spenderat 750 kr nu på morgonen. De har loppis på mitt jobb, och däribland en Rörstrands service som är hur fin som helst, och jag har inte sett en sån tidigare, inte heller hittat den på nätet. Nämnde att jag var intresserad och då ringde de imorse och frågade om jag fortfarande var intresserad för i sånt fall skulle de inte lägga fram den. Tro fan att jag vill ha den. Nu ska jag bara komma på hur jag bäst ska forsla den hem, det ska väl ordna sig.
Skulle på middag idag men värdinnan ringde och var dunder förkyld så det är inställt. Faktiskt ganska skönt. Det har varit en hektisk vecka så jag behöver en lugn dag.
Solen skiner idag det var inte igår. Det har varit grått och trist så länge nu att det är verkligen välkommet med sol. ska ta mig en promenad ut i solen. Har inte hunnit med nåt sånt den här veckan, så då är det dags.
Hasta la vista, baby!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Räknare