söndag 22 november 2009

Regnigt

" Mamma,
Jag tänker inte pussa nån,
inte ens när jag är gift"
Unge herr E 4.5 år gammal är en riktig filosof. Till skillnad till hans lillasyster som bara tänker på prinsar o slott och sånt. Så han talade om för sin mamma att det där med att pussas var inget för honom. Tror nog att han kommer på bättre tankar när han blir lite äldre.
Jag tog min promenad igår vilket är tur, för idag är det absolut inget promenad väder, regn igen. Trist. Det verkade bli sol tidigt imorse men ack vad jag misstog mig. Visst kan det behövas regn ibland, men så här, nej tack.
Har två skoluppgifter som ska in till veckan så det är väl det jag ska roa mig med nu på eftermiddagen. Lika bra att göra bort dem kan man tycka. Ska bli skönt när allt är överstökat.
Min brorson och hans band får mer och mer uppmärksamhet, kul. Då inte bara från kompisar utan de som jobbar med musik. De har nästan en spelning i månaden. Det är bra så de skaffar sig rutin och erfarenhet. Sen var det slutar det är en annan sak men de verkar tycka det är skoj och det är huvudsaken. De skriver sina egna låtar vilket inte är speciellt vanligt bland nyare band. Inte ens två år har de spelat ihop, men hittills har det går framåt med stormsteg.
Nej, nu är det dags att återvända till skolböckerna.
See you!

1 kommentar:

  1. får se om vi åker - är krångligt att ta sig dit & marcus kommer behöva ta ledigt från jobbet etc. känns som om det kommer kosta mer än vad det smakar.

    SvaraRadera

Räknare