onsdag 9 december 2009

Onsdag 9 decemberIdag fyller han min tonårsidol 52 år. Tiden går så fort, det känns som om det var i förrgår jag var tonåring. kanske är det därför jag är så barnslig... Nåväl, för två veckor sen kammade han hem segern i Dancing with the stars. Här är freestyle numret Happy Birthday Donny!!!
Själv har jag haft en sån där dag man helst vill glömma. Uppsökte vårdcentralen för att ta blodtrycket det var 176/112 på tok för mycket, inte konstigt att jag varit lite yr i bollen de sista dagarna. Sen på eftermiddagen så har jag äntligen tagit vaccin mot svininfluensan: Det skulle väl bara fattas att jag fick sån skit på allt annat.
Så när jag kom hem tvättade jag lite ifall jag måste åka in till StG, så att det skulle vara lätt att få med sig några ombyten. Lite roligare med sina egna kläder än sjukhusets sexiga utstyrsel. Underbyxorna är riktiga erotikdödare, och smuts grå/gröna strumpor kan ju få vem som helst att gå igång, FY!
Fick en jättefin Ior pyjamas från Amerika förra veckan; tack MrsG, så jag sköljde upp den så att man kan ha den med till jul om inte före det.
Nej, nu är det dags för en kopp te.
Må så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Räknare