lördag 20 juni 2009

En Prins?


Kan det mån tro varit en förtrollad prins jag mötte på min morgonpromenad? Vill gärna tro det. När jag kom gående på min promenad på förmiddagen så såg jag att något var på vägen och gissa om jag blev förvånad när den här grodan låg där. Det är massor av år sen jag sett en groda, så jag var ju tvungen att föreviga den. Kanske jag skulle försökt pussa den och se vad som hänt.
Annars har det varit en ganska seg dagen efter dag. Inte så att någon varit bakis eller så men mer så att alla är sega efter att ha varit uppe sent. De enda som det varit full fart på ä syrrans barn. Unga Fröken hon kan inte gå, hon skuttar och springer. Hennes storebror är också livlig som en fyra åring ska vara men inte riktigt lika energisk som sin syster. När vi gick från deras stuga på väg till MoP så hade han på sig sin Bamse keps coh då frågar han om min bror också har en. Vi frågade senare min bror om han hade en men inte det. Skulle vara sött med en 53 åring med Bamse keps kan jag tycka, eller vad säger du?!
Midsommaren har varit lugn, lite halvtrist väder igår. Idag har det varit mycket bättre, fast vindarna får gärna bli varmare. Imorgon åker de flesta hem, då blir det betydligt lugnare, bara kära faster som kan prata för två...
Hoppas du haft en bra midsommar. Vi ses imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Räknare