fredag 19 juni 2009

Midsommar hälsningarÄntligen kommer här ett livstecken från mig. Lantluften suger musten ur mig. När jag ska kolla min mail på kvällen somnar jag med laptoppen i famnen.

Har varje dag tänkt att nu måste jag komma ut på min promenad men så har det kommit nåt emellan, men imorse gav jag mig iväg strax efter klockan 9. Tog min vanliga runda och det ar skönt att komma ifrån en stund. Lugnt och tyst. Bara jag, lite musik, eller fågelsång eller en bäck som porlar. Skönt att få rensa huvudet lite.

Min bror kom igår. Hans fru stannade hos sin mamma som är 85 och lite skralltig i en by 15 km härifrån. Mina brorsbarn jobbar till 15 så de kommer senare på eftermiddagen och min syster och familj kommer vid 14-15 tiden. Ska bli kul att ha alla samlade.

Istället för att ha festen i min farbrors garage som vi tidigare haft har de satt upp partytälten in vid vår ladugård. Där blir det mat och trevlig samvaro ikväll. Vi blir en 30-40 pers, men det är knytkalas, så alla tar med sig vad de vill äta. Papperstallrikar och plastmuggar men riktiga bestick så det blir inte så mycket disk, vilket är skönt för oss. Varför göra det mer komplicerat.
Hoppas att du ska få en toppen midsommar. God mat. trevlig samvaro med nära och kära och förhoppningsvis inget regn.

1 kommentar:

  1. Vi har ju kameror som fångat allt denna gång - så de kommer minsann inte undan.

    SvaraRadera

Räknare