torsdag 20 augusti 2009

MVG

Så är jag tillbaka till skolbänken igen efter nästan 30 år. Det är skrämmande, spännande och pirrigt. Känner mig en aning ringrostig, det märks på de yngre kurskamraterna att de snabbt gör stödanteckningar och jag står där som ett fån. Nåja, får väl lov att lära mig lite om studieteknik igen. Vill ju ha hyfsade betyg, förstår att jag inte kommer att ha MVG i varje ämne. Men ett eller annat MVG får jag väl hoppas på.
Efter skolan igår åkte jag ut till min brorsdotter. Studentrummet som hon flyttat till hade ingen madrass så jag lånade ut en sådan och passade på att ha med mig lite annat smått och gott. En lampa, ljuslyktor, värmeljus och lite annat smått och gott. Vi ska åka till IKEA på måndag och köpa en riktig madrass, min var en tunn dito, och inhandla lite annat smått och gott. Sen när jag kom hem igår var jag helt färdig. Somnade vid 22 tiden, och sov som en stock till halv sju.
Hade bokat tvättstugan till 19 ikväll, men eftersom vi fick sluta en timme tidigare så kunde jag ta 16-19 passet istället, Toppen.
Mamma är kvar på lassa, hon hade nästan 39 graders feber imorse så jag gissar att de behåller henne tills på lördag. Pappa ska hälsa på imorgon så vi får se då vad som händer.
Frk V d.ä. fyller 18 idag så hon är ute på krogen för att fira denna stora dag. Tids nog kommer hon att inse att det inte är speciellt märkvärdigt. Varje ålder har sin charm, men jag måste säga att jag är glad att jag inte är 18 längre.
Syster Yster kommer ner på kurs om en månad, det ska bli kul att träffa henne då. Det blir ju inte alltför ofta. Ska inför skaffa Frk E's present tills dess. Hon fyller 3 i slutet på september så då måste ju moster hitta på nån bra present, eller hur?
Dags för en kopp te och en god natts sömn.
God Natt!

1 kommentar:

  1. Ja, har haft en riktigt mysig dag tillsammans med en god vän jag inte sett på länge. det behövs ibland :)

    SvaraRadera

Räknare