tisdag 28 juli 2009

Efter Allsången

Jag kunde inte undanhålla er denna vackra bild så här i Pride tider. Allt klär en skönhet, brukar man väl säga. Undrar om han, Donny alltså, kan uppvakta mig klädd så där nästa gång jag fyller år.Hur var det nu Brad Paisley sjöng "Make no mistake, every prayer you pray, Gets answered, even though, Sometimes, the answer is no." Det är nåt som inte stämmer med den texten..
Skulle ta en promenad idag men när jag gick ut började det att regna, sen blev det inte av, annat kom emellan. Men det blev en kortis igår i alla fall.
Men vad som däremot blev av var min lunch med KV. Idag blev det grekiskt, inte dumt alls. Sen gick vi runt och tittade lite snabbt på rea på KappAhl och Lindex men det var så urplockat att det inte fanns något vi blev lyckliga över. Sen förövrigt köpte jag två t-shirtar häromdagen en rosa för 50 kr och en blå för 75 kr på Intersport. De är något tighta just nu men ju fler hekton som försvinner desto bättre kommer de att passa. Sen kanske de till och med blir för stora.
Nu är det jeans av något slag som jag måste hitta. Har bara ett par jag kan ha och det blir nog så tråkigt, och sen vad ska jag ha på mig när de är smutsiga? Så jeans jakt är mitt nästa klädprojekt.
Börjar kl 10 imorgon för jag ska på utflykt med några boende imorgon. Jobbar sen till 21. Det blir 4 timmar komp, inte dumt alls. Det går bra eftersom jag börjar kl 13.45 dagen efter så jag får sova ut.
Dags att runda av. Ska förbereda mig för att lyssna på Karlavagnen på P4. Gillar Marcus Birro.

2 kommentarer:

  1. Tror du har större tur med Eddie Izzard och den klädseln...

    SvaraRadera
  2. Nej, vi åker hem på fredag eftermiddag/kväll igen. I och med att vi har marcus mammas bil då våran fortfarande är trasig.

    SvaraRadera

Räknare