måndag 6 juli 2009

Mulen måndag

Jag har jobbat idag ända tills 11.30 idag. Det var toppen att kunna sluta så tidigt.Jag var så trött imorse att jag inte tänkte på att jag skulle till ST Göran och sen träffa KV för sen lunch. Jag tog på mig joggingbyxor och munkjacka, vilket inte känns direkt som något att gå och shoppa i. Åka till jobbet ok, men gå på stan i den munderingen, nja, kanske inte det.
Fick komma in ganska omgående när jag kom till StG. har nu alltså fått med mig hem en apparat som ska registrera hur jag sover. Det är sladdar här, slangar här och en dosa man ska ha på sig mitt fram just under brösten. KV tyckte förstås att jag skulle sätta på mig mackapären och lägga ut på facebook. Nu är det väl så att i just den här frågan har vi som väl är helt skilda åsikter. Så kul ska ni inte få, det kan jag lova. Fast bäst av allt är nog att fanstyget ska vara inlämnat före kl 08.00 på min LEDIGA dag!!!! Som tur var jobbar jag kväll både torsdag och fredag så jag får lite sovmorgon.
Annars händer det inte mycket här. Imorgon får ni veta hur det är att sova med en apparat, inga snuskiga tankar tack, jag känner väl flera av er vid det här laget.
Tack o hej, mot sängen med min sovregistrerings grej. Tjoo hej!

1 kommentar:

  1. haha ja, det verkar som om andreas har full koll på det senaste modet :)

    Ja, vi brukar ha tur på bilbingon, så ikväll blir det god mat och bio för vinsten.

    SvaraRadera

Räknare