måndag 13 juli 2009

Gårdagens utflykt


Jag, MOZ och KV

Igår åkte vi kl 08.51 till Eskilstuna, gäsp. Unga Frk V och kompisar skulle se EMD i Parken Zoo så jag och KV åkte med för att hålla koll på dem. Nåja, nu är det väl inte riktigt sant men det var en orsak för oss att göra en liten dagsutflykt. Varför så tidigt kan du tycka, speciellt om du vet att EMD skulle uppträda kl 16 och det bara tar en timme att ta sig till E-tuna. Jo, Unga Frk är ett stort fan och såna brukar ju köa för att få bra platser, så det vara bara att stiga upp tidigt vare sig man vill eller inte.

Nåja, det blev en lyckad dag. Medans de yngre i vårt sällskap genast gick iväg till Parken så gick jag o KV och tog oss en fika och kompletterade vår picknickkorg. Vi fick vänta en stund på MOZ, som gjorde oss sällskap, och jag kan bara säga att signatur truddelutten som de spelar vid entrén vid Parken Zoo kan få en att bli TOKIG!!!!!
Väl inne i parken såg vi bord som passade bra för vår medhavda massäck. Medans vi satt där och åt kom det en ordentlig regnskur så vi var glada att vi hade tak över huvudet. i tre har inte träffats samtidig sen vi var i Glasgow i maj förra året så det var kul.


Senare flyttade vi oss till en gräsplätt intill scenen. Där hade vi full koll på scenarbetarna, speciellt Eriks bror Knut. Han såg ut som Tuffa Viktor med sin keps.

MOZ visslade till när Danny och Mattias kom. Danny tittade förvånat mot vårt håll.

Solen kom fram och värme oss hel konserten igenom.
Kan inte förstå varför tjejerna skriker så när de uppträder. Så har jag aldrig gjort, inte heller ljugit någonsin. Undrar just varför min gloria lagt sig som en snara runt halsen istället för att lysa ovanför mitt huvud.
Vi tog tåget hem vid 20 tiden efter att ha tagit oss ett mellanmål på McDonalds. Då var undertecknad helt slut. Så det blev lopplådan ganska omedelbums sen när vi kom hem.

1 kommentar:

  1. alltid mamma och göra konstiga miner på kort :P
    Lät som om ni hade haft det riktigt trevligt i alla fall - det är bra det :) Även om musiken sög menar jag ;)

    SvaraRadera

Räknare