lördag 9 maj 2009

Ja hadu ledaSå sjöng unga Frk E på telefon för mig idag. Känner inte du till den? Det är unga frökens egen version av Ja må du leva. Måste säga att det var betydligt vackrare än när hennes mormor tidigare ringde på morgonen och sjöng "Med en enkel tulipan.." Sen är hon sötare än sin mormor, tror inte mormor blir så ledsen om jag tycker det. Däremot ska väl sägas att hon har drag av sin mommo.
Fick en toppenpresent av KV. Hon bjöd mig på en konsert med Loa Falkman, Björn Skifs och Måns Zellmelöw på Berwaldhallen. Det var en mycket bra konsert. De drev med sig själva och med varandra. Det varvades låtar från alla deras olika karriärer. Samt ett fantastiskt Melodifestival medley på slutet. Konserten kommer att sändas torsdagen den 21 maj i P4 kl 15. Så har du möjlighet tycker jag att du ska lyssna. Tack än en gång KV.

Annars har det varit en mycket trevlig dag, med flera telefonsamtal och sms. Presenter är inte lika viktigt längre, men skulle ingen komma ihåg att man fyller år skulle det vara trist..
Vad tycker du om födelsedagar? En hit eller en miss? Berätta gärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Räknare