lördag 28 mars 2009

Har du bestämt dig?

Var står du när det gäller organdonation? Har du funderat över det? Det går en väldigt bra serie på svt om det På liv och död som handlar om just det. Du vet väl om att du kan se de flesta av deras program på svt play på nätet. Personligen anser jag att det är självklart att ställa upp som donator om något skulle hända mig och jag står sedan flera år tillbaka i donationsregistert. Jag har sagt ja till att de får ta vilka organ de skulle behöva men inte göra någon forskning Jag har sagt det både till min syster och min mamma så att de ska veta. Om du vill läsa mer eller anmäla dig kan du kolla på Donationsrådets hemsida.
Kul lördags ämne eller hur? Nåja, det är viktigt varje dag året runt. Vi tar testamente och begravningar på Långfredagen. Kanske inte det? Nej, det får bli något annat då.
Glöm inte bort att ställa om till sommartid i natt, kl 02.00 ställs klocka FRAM en timme till kl 03.00. Om det finns någon som kan förklara för mig varför vi har sommartid och vilken nytta det gör så skulle jag vara tacksam. Jag förstår ingenting av det hela.
Nästa anhalt är lopplådan, vi ses här imorgon.

1 kommentar:

  1. jag kan inte heller riktigt bestämma mig - ögonen vart nog bäst i bild ett, men älskar "känslan" i bild 3 - den känns lite...tuffare :)

    SvaraRadera

Räknare