onsdag 25 mars 2009

Ny dag och nya tag

Jag har promenerat idag, det var ett tag sen sist men nu kom jag mig ut. Skönt! Det var på tiden. Hade tänkt att jag skulle gå både fram och tillbaka men jag var tvungen att handla så det blev för tungt att bära hem. Så jag får göra det nästa gång.
Jag fick reklam från Svenska Spel med en färdig ifylld Keno kupong så jag tänkte att nu var det ett tag sen sist så kanske jag skulle prova igen. Först så fick jag 30 kr rabatt, det var nån förmån om man har spelkort, och nu ikväll fick jag ett mail om en storvinst på 25 kr. Hur får man det att föränta sig på bästa sätt, aktier, fonder eller har du några bättre förslag.
Det var en gång en tant som frågade mig om jag hade ont om pengar. Ja det har jag, svarade jag.
Då sa hon att det spelar ingen roll om man har mycket eller lite pengar så har man alltid för lite. Så sant som sagt.
Det här med att gå ner i vikt är jättebra, men det är bara det att istället för att 'krympa' som kläderna tidigare gjort så ramlar vissa av en. Tröjor gör inget om de blir större men byxorna är ju ett större bekymmer, har bara ett par jeans jag kan ha just nu. Samtidigt som jag inte vill köpa nya i första taget för det är ganska många kilon till som ska bort. Men att hitta snygga byxor med resår är banne mig inte lätt att hitta. Om du vet var jag kan hitta såna får du gärna lämna tips här.
Nu ska jag se på 'upplösningen' av Diagnos Okänd.
Vi ses imorgon.

2 kommentarer:

  1. det är det jag har gjort - dom drar 200kr extra från mig. Blir fel då jag får pengar från två olika håll. först jobbet och sen stämplar jag ju upp till heltid. därav jag får restskatt. men inte i år. får tillbaka 2000:- :)))

    SvaraRadera
  2. Kolla Cellbes vad gäller byxor. De har bra priser. / KV

    SvaraRadera

Räknare