måndag 16 mars 2009

Medarbetarsamtal


Då var det dags för en av årets bästa dagar.

Medarbetarsamtal med chefen, alltid lika spännande. Jag kan inte komma ihåg att chefen frågat mig hur jag mår eller hur det går mer än när jag varit inne med läkarintyget. Så jag frågade SSK A och en av våra samordnare om hon frågat dem, men nej. Kanske har jag orimliga önskemål eller krav på min chef, men lite intresse för sina anställda är väl inte för mycket att begära. I synnerhet om de varit allvarligt sjuka.
Det känns bara så falskt att efter flera månader helt plötsligt bry sig om hur jag mår. Hon undrade om jag jag blivit erbjuden nån kurator eller psykolog hjälp för att prata av om vad som hänt. Sen sa hon att hon tyckte att jag var mer lugn innan allt hände, att jag visade mer humör nu. Inte vet jag, jag tycker att jag är som jag alltid har varit. Jag har ju humör så att det räcker och blir över, men det har ju alltid varit så. Det är ju inget nytt för dem som känner mig.
Förövrigt hade jag skött mig bra. Några nedslag är det ju alltid men ingen är ju perfekt.
Sen tog jag upp den gången då hon tyckte att jag skulle ha gjort mina genomförandeplaner och helst i förrgår. Det hon hade ju varit på kurs och det var bara att hoppa. Jag sa att jag blev både ledsen och förbannad och upplevde det som ett personligt påhopp. Naturligtvis började jag grina, men vad fan. Hon behöver få veta att ingen är gjord av plåt och att man inte ger sig på nån som redan ligger. Men det var ju inte så jag menade, och du är ju en tuff tjej . Oftast kan jag ta såna gliringar men när man inte mår bra så behöver man inte höra sånt. Tack.
Tack och lov så hade SSK A tidigare talat om hur mycket hon uppskattade det jag gjort på förmiddagen, och det uppväger det chefen sa. Hon ser mig när jag jobbar och hennes omdöme litar jag mer på.
Imorgon är det tisdag och nya äventyr.

2 kommentarer:

  1. Den där chefen kan ta sig nånstans! KV

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående.
    Själv uppskattar jag din musik. Sätter på bloggen bara för att lyssna. Ok, läser då förståss också. Du skriver bra.

    SvaraRadera

Räknare