torsdag 5 februari 2009

Dagens Notis

Först ett stort GRATTIS till Vexy som i nr 3/09 av Digitalfoto För Alla vunnit månadens bild och och som första pris vunnit en kamera.

Sen ett STORT TACK för alla positiva kommentarer, både här på bloggen, på facebook ock via sms.

Idag har det varit tvättstuge torsdag. Inte kul, men vill man ha rena kläder så är det bara att samla ihop klädhögen och få det undanstökat. Har inte råd med hushållsnära tjänster, fast det skulle vara skönt ibland.

Det är det åtta veckor sen jag blev sjuk idag. Med tanke på att mitt blodtryck var 300/150 när jag kom in på St Göran så mår jag mycket bra.(Gårdagens notering 140/80) Visst, jag orkar inte lika mycket som tidigare än. Men samtidigt vet jag att jag inte kan köra på på samma sätt. Nu gäller det att hitta den perfekta balansen. Mer karlar och mindre onyttigheter, eller hur det nu var ;-)

Imorgon ska vi åka till Västerås och gå runt på Nisses och kolla i affärerna, ta en fika och bara vara. Det ska bli kul att göra en utflykt till ett nytt ställe. Tyvärr vann jag inget på trisslotten jag köpte idag så det blir inga större inköp. Men att gå runt och titta och drömma är inte fel det heller. Bussen går 07.45 så jag får lite sovmorgon. Jag får sova en halvtimma längre än vanligt och på morgonen är det mycket.

Nu undrar jag Vad blir det för mat, Per Morberg?

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att det går åt rätt håll, med blodtrycket! Fortsätt att ta väl hand om dig!

    Hoppas att du får en trevlig resa! Det kan vara kul att bara gå omkring och titta lite. Och man vet aldrig, du kanske gör ett fynd! =O)

    Vad blev det för mat för resten?? Jag såg inte Per. Brukar se reprisen i helgen. Ha det gott! KRAMIS

    Ps. Glömde logga in, detta är Mona!

    SvaraRadera

Räknare