onsdag 4 februari 2009

Stora bekymmer, när man inte har små bekymmer

Vet inte om det är bara jag som blir så trött på en massa strunt.
I Tv4 har de ett amerikanskt medicin program Doctors. Behöver jag säga mer... Det var en stackars kvinna som inte längre kunde ha sina högklackade designerskor. Fötterna var förstörda, eller som hon sa tårna var för långa. Hon ville göra dem något kortare, duh! Hon gjorde någon form av ingrepp på fötterna men riktigt vad orkade jag inte kolla. Birkenstock eller Scholl kan det kanske vara nåt.
I dagens City har de Onaniskola. Kära vänner, det pågår krig ute i världen, folk som är hemlösa och svälter. Gäss som levade plockas på sina dun, men det är ingenting mot att vi kanske inte onanerar på ett korrekt sätt. Jag kan känna att jag blir lite trött på allt sex i media. Så ok du har sex, men jag vill inte veta hur, när eller med vem eller varför. Jag tillhör inte de där Sex And The City anhängarna. Vill inte diskutera varken ditt eller mitt sexliv. Alla har sex mer eller mindre, med sig själv eller med andra. Så länge ingen är tvingad eller förnedrad, eller att minderåriga är inblandade, sen bryr jag mig inte ett jota.
Alla böcker om hur du når din ultimata potential. Du vet tre universitets utbildningar, ett perfekt jobb. En perfekt(?)man och väluppfostrade barn. Ett hem hämtat ur senaste heminrednings katalogen i 5-6 miljoners klassen. Ett stort socialt nätverk, och sen golf, yoga och gymmet. Säger inte att det är fel att ha höga mål, men lite moderation och realism skulle inte skada.
Livet är nog tufft som det är så varför inte passa på att njuta. Av vår solen, en lunchdate med en vän, en bra bok eller en hysteriskt fånig film.
Vi lever bara en gång så passa på att leva nu, sjung fast du inte kan, dansa i din egen takt och framförallt älska livet och dig själv.

The End

2 kommentarer:

 1. tack för din kommentar, den värmde. :)
  Det går lite i vågor det där, men oftast kan jag kontrollera det. Är bara nu då jag kommit in i en period då jag tänker mkt på det och då sover ganska oroligt. sliter på en.

  SvaraRadera
 2. Du är inte den enda! Jag tycker också att det är en MASSA strunt på tv och i media över huvudtaget.

  Jag håller fullkomligt med om att livet är tufft nog och att man måste ta och "relaxa" lite och bara få vara!

  KRAM, Mona

  SvaraRadera

Räknare