söndag 22 februari 2009

Mera näsdukar tack!

Så har vi varit på bio och sett Benjamin Buttons otroliga liv. Ett mycket bra sätt att fördriva tiden i snöovädret som varit idag.
Först ska väl sägas att den är lååååång, nästan 3 timmar och den första timman är en ganska seg transportsträcka men sen. Åh, vad bra den var, och gissa om vi grina. Om du inte tillhör kategorin blödiga tanter som vi börjar vara snart, så var tyst. Den var vacker och sorglig om vart annat och jag kan i alla fall inte hålla tillbaka tårarna. Min syster tycker att jag är ganska pinsam för jag gråter för ingenting på tv och film. Men nu är jag ju sån, så det så. Tur att KV och jag är precis lika lättrörda.
Sen gick vi på kinakrogen tvärs över gatan och åt och avhandlade diverse djuplodande ämnen och en massa strunt, så där som två väninnor gör.
Annars inget spännande, jag kom inte i säng förrän vid halv fyra i morse så jag sov till halv tolv. Filmen började 15 så jag hann inte göra mycket mer än att äta frukost och ta en dusch.
I natt är det Oscars galan den ska jag spela in. Hugh Jackman är värd för programmet, bara det lockar. Kan tro att inlednings numret kan var nåt i stil med Billy Crystal öppningsnummer. En sång och dans uppvisning, i alla fall om jag får som jag vill. Hoppas Brad får en Oscar och även Cate Blanchett hon var mycket bra. Hon är så otroligt vacker i den här filmen.
Nu nu ska jag programera min video så att jag kan se på festligheterna imorgon. Ska inte sova bort halva dagen imorgon.

1 kommentar:

  1. Ja jisses vad det gick åt näsdukar!

    / KV

    SvaraRadera

Räknare