fredag 6 februari 2009

Farlig Fredag


Tammy Wynette hade rätt; Sometimes it's hard to be a woman. Vi ska vara smala, snygga och smarta. Vara toppen i köket, i sängen, på jobbet och med barnen. Med alla dessa krav är det inte konstigt att det slår slint ibland.

Det är våra nära och kära som får stå ut med oss just då. Ibland kan det gå för långt och tragiskt nog så får någon stryka med. Det fick den här mannen som är avporträtterad i Västerås Domkyrka så bittert erfara. Men jag har ALDRIG sett att vad som fick kvinnan att genomföra detta hemska brott vara omnämnt i dödsrunan förrän idag.
Vi, KV och jag, har varit på på bussresa idag. Det måste nog vara den billigaste shoppingresa jag varit på. 130 kr. Mina vänner vad säger ni om det. Resan kostade 100 kr och morgonfikat, te och macka, 30 kr. Sen kostade hämtmaten 85 kr när jag kom hem. Tror aldrig att jag kommit undan så billigt. Resan var inte allt genom en katastrof. Nej den resan gjorde vi tidigare med Ånedien Linjen. Men lågpris shoppingen på Nisses, den var katastrof. Min kära kamrat kom ut med en hallmatta och två näsduksförpackningar, jag handlade ingenting. För det fanns inget av intresse. Gick till Catalog Outlet som fanns bredvid. Inte mycket där heller. Affären bredvid hade dock bättre utbud, men då var det dags för resa in till Domkyrkan. Den var faktiskt resans höjdpunkt.

Förmiddagen hade vi fått veta varför Cloudberrys bäddmadrass, täcke och kudde var det enda som dög att sova i. 100% ull från Nya Zeeland, inga övriga sängkläder behövdes. Möjligtvis om de var i siden 100% bomull eller flanell, kunde de gå ann. Men inga konstfibrer tack. Glömde dock fråga om det gick bra med en man med hårig bringa?
Vi blev bjudna på gräddstuvad pytt i panna, som var helt ok. Men med tanke på att den ingick i de 100 kr så är det inget att gnälla över. Det var bättre än på jobbet i alla fall och det är huvudsaken. Jag ska väl säga att med det toppen fina slask vädret var det trots allt roligare att åka till Västerås än att sitta hemma. Hoppas mina vänner som ska och kryssa nu till helgen ska få en toppen resa.
När man är trött kan fantasin snabbt skena iväg. Ja, annars också, ska inte leka nån skenhelig Carola typ. Så när jag satt och väntade på att min Wok mat så såg jag det här.


Säg att du ser samma sak som jag!!!
SLUT

2 kommentarer:

  1. Vi kommer att vara världens bästa pensionärer nrä det blir så dags eftersom vi redan tränat på några pensionärsaktiviteter.

    KV

    SvaraRadera
  2. Ni två är för roliga! *fniss*

    Mona

    SvaraRadera

Räknare